Skip to main content

Dine fordele som medlem

Sammen med mere end 3500 husstande har du mulighed for, at drage fordel af de særligt lave foreningspriser, hvor en husstand typisk kan spare over 1000 kr. årligt, ved at være en del af fællesskabet.
Vi skal som nonprofit forening ikke tjene penge til aktionærer, men alene fokusere på, at give vores medlemmer de bedste og billigste internet-og tv løsninger.

Du får giga hurtigt internet med GigaSpeed.

GigaSpeed-stemplet er din garanti for den bedste internetoplevelse. Stemplet betyder, at du kan få op til 1000 Mbit, som er den hurtigste og mest stabile internet hastighed.
Med 1000 Mbit er du sikker på, at alle i husstanden kan game, arbejde, streame og meget mere på samme tid.
Du får en af markedets bedste wi-fi routere med, når du bestiller internet hos os.
Med den er du sikret en god og stabil forbindelse, og en fantastisk wi-fi dækning.
Tilmed får du automatisk en sikkerhedspakke til  både din computer, tablet og mobil med i abonnementet, ligesom antivirus program er inkluderet i prisen.

Bland Selv Tv & Streaming.

Du kan vælge en fast tv pakke, eller du kan vælge Bland Selv pakker (inklusiv streamingtjenester) med ekstra points. Både kanaler og streamingtjenester kan du vælge at udskifte når du har lyst, hjemme fra lænestolen.
Vores forening har desuden en boksaftale med YouSee som betyder, at du kan leje den nye tv-boks til kun 30 kr. om måneden (normalprisen er 99 kr.).
Med boksen får du masser af underholdning - når det passer dig. Du kan pause det du ser eller starte helt forfra. Du kan også optage dine yndlingsprogrammer, så du ikke går glip af noget.
Og du får et stort tv-arkiv og masser af film og serier med.
Endelig kan du se alle dine tv-kanaler på både mobil, tablet og pc uanset hvor du befinder dig, bare du er på nettet.

På vores nye selvbetjeningsportal kan du bl.a.:
  • Tilmelde betaling via Betalingsservice
  • Tilmelde automatisk betaling med dankort (slip for gebyret ved post omdelt opkrævning)
  • Bestille tv pakke
  • Bestille pakkeskift